Innspace logo

Google Street View voor bedrijven

Google Street View gaat verder dan alleen de straten. Met Google Street View voor bedrijven kun jij jouw klanten verwelkomen in jouw zaak met één klik op de knop. Nodig klanten uit om binnen te kijken en de sfeer te proeven alvorens het fysieke bezoekmoment. Bij InnSpace ontzorgen wij je volledig met de integratie van de virtuele tour op Google Search, Google Maps en Google Mijn Bedrijf. Dit resulteert in een hogere ranking op Google, waardoor jouw bedrijf beter vindbaar is door de algoritme.

Zie hiernaast een voorbeeld van Google Street View

Vergroot je zichbaarheid op Google

Trek meer klanten aan en geef jouw zoekresultaten op Google een boost met een verbluffende virtuele rondleiding door jouw bedrijf. Street View in samenwerking met InnSpace zet jouw bedrijf in het beste daglicht en helpt jouw klanten in één oogopslag te begrijpen wat jij hen te bieden hebt. InnSpace is een vertrouwde partner van Google. Het InnSpace team zal jouw tour voor je vastleggen en publiceren op Google Mijn Bedrijf en Streetview, zodat jij je kunt focussen op de continuïteit van jouw bedrijf.

Online zichtbaarheid

Breng jouw bedrijf onder de aandacht. Van entree tot product specifieke close-ups: vertrouw op de partner van Google om te profileren wat jouw bedrijf speciaal maakt met 4K virtuele rondleidingen.

Onderscheid je van de concurrenten

Waar de een stopt met foto’s, nodig jij je klanten uit om de sfeer vanuit huis te proeven. Denk out of the box en verleg de grenzen van jouw bedrijf.

Vertrouwen winnen

62% van de internetgebruikers vindt foto’s van winkelinterieurs, interieurontwerp en product close-ups nuttig bij het beslissen welk bedrijf te bezoeken.

Tot 40% meer organisch groei

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met Google Street View 40% meer organisch verkeer krijgen ten opzichte van bedrijven zonder Street View.

Effectiever adverteren

Advertenties met virtuele rondleidingen hebben twee keer meer bereik dan advertenties zonder. Door de algoritme van Google, begrijpt het systeem het gedrag en profiel van de gebruiker in combinatie met de data van Street View clicks.

Boost jouw SEO

Betere vindbaarheid staat gelijk aan direct meer omzet. Daarom is Google Street View essentieel op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Werk samen met InnSpace om jouw bedrijf beter vindbaar te maken op Google.

Social media content

Met de technologie van InnSpace creëren wij interactieve social media content voor Facebook, Instagram en andere platformen. Kortom, een unieke marketing tool om jouw bedrijf beter te presenteren op Google en elders.

Wekelijks kijken duizenden mensen naar het door ons gemaakte Google Street View

Altijd gekoppeld aan jouw Google bedrijfsprofiel

Onze projecten

Inmiddels hebben wij voor talrijke bedrijven de Street View gerealiseerd. Hierdoor is de zichtbaarheid van deze bedrijven aanzienlijk gestegen op Google. Maandelijks analyseert ons team de kijkcijfers, het gebruiksgedrag en de ontwikkelingen. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat 41% van de zoekresultaten op Google Maps leidt tot fysiek bezoek aan bedrijven.

Pakket 1 Basic

Ideaal voor starter
350
excl. btw
 • Plaatsing op Google Maps
 • Gekoppeld aan jouw business account
 • HTML code voor gebruik op jouw website
 • Eenmalige kosten

Pakket 2 BUSINESS

Ideaal voor restaurants en winkels
450
excl. btw
 • Plaatsing op Google Maps​
 • Gekoppeld aan jouw business account
 • HTML code voor gebruik op jouw website
 • Eenmalige kosten
 • Interieur foto’s
 • Losse 360 foto’s voor social media
populair

Pakket 3 CUSTOM

Op maat
Op aanvraag
 • Heb je meerdere locaties of specifiek wensen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat!

Aanvraagformulier Google Street View

Aanvraag

Telefonisch of via aanvraagformulier kan je een aanvraag indienen.

Afspraak

Wij nemen contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Scannen

Op afgesproken datum en tijd leggen wij jouw ruimte vast.

Plaatsen

Nadat wij jouw ruimte hebben vastgelegd zal jouw Street View binnen 48uur zichtbaar zijn op Google.

Innspace logo wit

Wij creëren virtuele tour