Wij zijn INNSPACE

InnSpace is opgericht in 2021 na een gepassioneerde discussie tijdens de lockdown. Met de vraag “hoe kan de wereld stoppen met functioneren terwijl wij onszelf in een digitale tijdperk bevinden”. Zo gezegd, zo gedaan. Jaar later mogen wij met trots het team van InnSpace presenteren met partners door de Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Ons doel? Duurzame samenwerkingen met een drie dimensionale perspectief. Wij bestaan uit specialisten op het gebied van fotografie, 3D scanners, Google Streetview kenners en business developers die de markt en gebruikers door en door kennen. Net als de wereld om ons heen en de bedrijven waarmee we samenwerken, is onze “design thinking” voortdurend in beweging. Verbetering en innovatie zit in ons DNA en oplossingen vinden, ervaren wij net als puzzelen. Soms is het complex maar aan het einde van de dag maken wij het plaatje compleet.

Onze missie

We zijn op een missie om elk gebouw, elke ruimte waardevoller en toegankelijker te maken. Omdat we in een digitaal tijdperk leven, kunnen de ervaringen van mensen soms behoorlijk losgekoppeld aanvoelen. Hierdoor werken wij nauw samen om onze partners om de ervaring en jouw ruimte aan elkaar te verbinden, met de gebruiker ten alle tijden als centrale punt.