Innspace logo

Over ons

InnSpace staat voor Innovative Spaces. Want daar geloven we in bij InnSpace. Met onze interactieve 3D-tours creëren we innovatieve ruimtes, die zorgen voor een nieuwe en unieke klantbeleving.

Ontstaan

Tijdens de lockdown in 2020 vond een gepassioneerde discussie plaats. ‘Hoe kan de wereld stoppen met functioneren terwijl we ons in een digitaal tijdperk bevinden?’. Een duidelijk antwoord kwam er niet, maar wel de vastberadenheid om een extra dimensie toe te voegen aan de digitale wereld. Met InnSpace voegen we waardevolle virtuele content toe aan de digitale wereld van vandaag de dag. En met succes. Want nog geen jaar na de lockdown heeft InnSpace partners in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

InnSpace is...

Creatief

Het vinden van dé oplossing voor jouw bedrijf zien we als een uitdagend spel waarin vakkennis en creativiteit samenkomen.

Doelgericht

Geen 9-tot-5-mentaliteit en zonder omwegen toewerken naar het doel. Zo optimaliseren we de interactie met jouw klanten om jouw winst te maximaliseren.

Gedreven

De wereld is continu in beweging en wij dus ook. Verbeteren en innoveren zit in ons DNA. Complexe problemen lossen we op door middel van ‘design thinking’.

"Door de combinatie van onze IT- en saleskennis weten we onze gebruikers te verrassen. Daar doen we het voor."
Albert Gambaryan
Sales & Marketing

Team van specialisten

Bij InnSpace werken we met een gevarieerd team van specialisten. Fotografen, 3D-scanners, Google Street View-experts en business developers die de markt door en door kennen. Zij vullen ons basisteam afwisselend aan. We combineren creativiteit, vak- en marktkennis en commercieel denkvermogen om tot een duurzaam resultaat te komen.

Hoe wij werken

Bij het maken van onze (interactieve) 3D-tours en foto’s (gewoon, 360° of panorama) gaan we stapsgewijs te werk. Na een eerste kennismaking en inventarisatie van de wensen volgt een kick-off. Enthousiast geworden? Dan gaan we aan de slag. Na goedkeuring van het opgeleverde product zorgen we voor de implementatie. Ook kijken we samen met jou hoe ons product het beste kan worden ingezet om jouw doelstellingen te behalen. Tijdens het hele proces is er ruimte voor feedback. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

“Mijn passie voor fotografie en animatie stelt me in staat de gebruiker optimaal te begeleiden in het hele proces van innovatieve beeldvorming.”
Hovik Jesajan
Creator

Mannen met een missie

Wij zijn op een missie om ieder gebouw en elke ruimte waardevoller en toegankelijker te maken. InnSpace streeft hierbij naar duurzame samenwerkingen. Daarom leveren we niet alleen een product, maar werken we samen met onze klanten aan het behalen van hun doelstellingen. Samen om tafel en met elkaar de toekomst in. Dat vinden wij belangrijk.

Innspace logo wit

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

nl_NLNL